Födelsedagsrunda med puls

Petri Heinikoski

Om jag inte är ute på en cykelrunda och njuter av den svenska naturen fokuserar jag på utmaningar vilket yttrar sig i form av attraktiva, kreativa och sökmotorsvänliga webbplatser som bygger på webbstandarder.

Du gillar nog...

2 Kommentarer

  1. M skriver:

    Så glad att jag fick punktering, 9 mil orka…fast helt nya Michelin pro 3 däck, tacka vet jag tunga Michelin krylion de höll i 2 år utan en punktering, tom på Mallis. De hade hållt längre om det inte var för däcktrycket som gör att det efter en tid blir bristningar…så numera släpper jag ut luften efter varje cykeltur, gör du likadant ?
    Torsdagar är slut för mig nu efter bara massa otur…ses endast på tisdagar 🙂

    Det där borde VCK ha….bild o text från varje träningsrunda 🙂 skitkul o läsa.

  2. Pista skriver:

    Jag släpper inte ut luften i till vardags utan bara när jag har cykeln i bilen eller liknande. Har rullat med Continental Grand Prix 4000S i 2 år och bara haft en punktering, orsakad av en påkörd häftklammer som på ett underligt sätt att hade tryckts in i däcket. Pumpar ganska hårt varje gång, däcket rekommenderar 8psi men jag har kört länge på 8,5-9psi.