Intensivpass i bästa TDF-anda

Petri Heinikoski

Om jag inte är ute på en cykelrunda och njuter av den svenska naturen fokuserar jag på utmaningar vilket yttrar sig i form av attraktiva, kreativa och sökmotorsvänliga webbplatser som bygger på webbstandarder.

Du gillar nog...

1 Kommentar

  1. Isabelle skriver:

    Tack för en trevlig tur i dag! Det var roligt att titta på bilderna och alla ser så glada ut. Jag ramlade för första gången på mycket länge. Både jag och cykeln tog stryk. Bromsarna krånglade så det tog ett tag att få ordning på dem. Nu har jag också en massa blåmärken som jag stolt kan visa upp. Första träningspasset sedan tjejvättern i Motala men får väl rycka upp mig. Nästa mål är triathlon i Hallsta så jag dyker troligtvis upp på träningen nästa vecka. I morgon bär det iväg till Ryssland , fast inte på cykeln. :=) Ett till träningsuppehåll från träningsuppehållet!

    Glada och något trötta hälsningar/Isabelle