Reverse aging

Petri Heinikoski

Om jag inte är ute på en cykelrunda och njuter av den svenska naturen fokuserar jag på utmaningar vilket yttrar sig i form av attraktiva, kreativa och sökmotorsvänliga webbplatser som bygger på webbstandarder.

Du gillar nog...

1 Kommentar

 1. O skriver:

  Hur kan du gå upp i 196 i backen, jag kommer typ inte ens upp i 185. Det var en lätt fartökning i backen (ca 46km/h), fick ju tom vänta in Varga för att få med mig någon till korset 🙂 Sedan när farten ökade vid västerkvarn så var det absolut inge ryck som jag, jocke el varga gjorde, blev förvånad när jag vände mig om o ingen var bakom…tror att det var tempo Varga som tryckte på lite extra i västerkvarnsbacken.

  Att åka över västerkvarn är ju ingen supergenväg när man tittar på kartan. Drog upp distansen på mapmyrun.com och såg att över västerkvarn till västeråsvägen är det 7,4km. Kör man istället över motorvägen till hallsta, fortsätter till där västerkvarnsvägen kommer ut på västeråsvägen är det 12,7 km. Så man tjänar 5km (ca 10 min om man åker i 30). Att sedan köra tempo själv hem i ca 13-14 min är ju det som jag känner ger mig konditionsträning, det är också väldigt rogivande.

  Här följer O:s träningspass
  onsdag vila
  torsdag vila
  fredag vila
  lördag vila
  söndag vila
  måndag vila
  så jag dyker upp på tisdag vid bra väder