Rundor, VCK

Snabbpass med VCK

Tisdagskvällen bjöd på ett pass med höjd puls och snabba farter via Rytterne, Strömsholm, Herrskogen, Munktorp och Hallstahammar. På den nyasfalterade vägen mellan Munktorp och Hallstahammar fick Vi en punktering pga gruskross som Vägverket har lagt ut på kanterna och som körs upp av fordon när de kommer ut asfaltskanten.

Inga mer incidenter och sedvanligt höjdes tempot från Hallstahammar mot Västerås, några la sig på rulle när farten gick upp inför den inofficiella skyltspurten. CC drog upp spurten med mig på rulle men som alltid, var det svårt att lägga på en extraväxel för att passera honom. Starkt som vanligt av CC och själv får man  lägga in sig på träningsläger för att eventuellt komma i samma klass!

Alla var överens att det var en trevlig tur med rejäla fartlekar och bara glada miner hos samtliga! Min mätare visade totalt 76,72 km på tiden 02:08:53 som gav ett hyggligt snitt på sträckan! Se några av bilderna som jag fick med från kvällen!

[nggallery id=2]

1 Kommentar

  1. M

    Trevlig läsning, C är ett monster, nu vågar man inte komma ner när ni kör så fort o så långt. Det är downshifting som gäller för min träning, max 1 gång/veckan, allt för att spara på testosteronet 🙂 Ses på torsdag.