Solskenscykling med Englaro i sikte

Petri Heinikoski

Om jag inte är ute på en cykelrunda och njuter av den svenska naturen fokuserar jag på utmaningar vilket yttrar sig i form av attraktiva, kreativa och sökmotorsvänliga webbplatser som bygger på webbstandarder.

Du gillar nog...

3 Kommentarer

  1. Adde skriver:

    Om du hade pallrat dig upp och tagit dig till Sportson kl 9 så hade du fått köra samma runda men i motsatt riktning. Trevligt sällskap hade du också fått 😉

  2. Pista skriver:

    Jag mötte några av Er grupp på väg hem när jag själv åkte ut, Uffe, Figge och en till. Lena på Englaro berättade om en trevligt gäng som var uppe och fikade. Är på plats på tisdag igen och då ska Vi köra hårt! 🙂

  3. Adde skriver:

    Ni får köra utan mig. Är själv med barnen då sambon jobbar i London några dagar.