Träningspass under Power Meet

Petri Heinikoski

Om jag inte är ute på en cykelrunda och njuter av den svenska naturen fokuserar jag på utmaningar vilket yttrar sig i form av attraktiva, kreativa och sökmotorsvänliga webbplatser som bygger på webbstandarder.

Du gillar nog...

2 Kommentarer

 1. A skriver:

  Vem är M?
  Förresten drog jag er för jag myglade som vanligt…o när jag myglat kommer jag inte o försöka spurta mot dem som har kört längre, känns orättvist. Spurt gör jag ej heller om det är för många med, livrädd för vurpor.
  Dessutom skulle jag ändå inte haft en chans idag, ni (bloggare medräknat) är för starka, jag är endat ok i långa backar..men bara ok. Vet inte ens var skyltjäkeln sitter?

  Vad hände med A. Varga? Antar att han drog länge i täten för han ska annars vara med i spurten 🙂

  Mopeden som J och jag hängde på gick bara i 50 men jag fick mjölksyra nästan direkt och efter det gick allt tungt..

  Sedan håller jag inte med om att C är en bra spurtare, däremot skulle han slå de flesta i tempo i klubben, i varje fall de som var där idag 🙂

 2. Pista skriver:

  Initialer som en skara Bondfilmer, M är självaste du dvs A idag.

  Såg att du att hade kört en genväg, men det gör väl inget att du är där framme och trissar benen på oss alla. A Vargas drog en bra stund och sedan släppte han när JK/CC drog upp farten precis efteråt. Jag själv vet att det blir tufft i avslutningen, det är bäst och spara på de batterier man har kvar. Det var ingen svårt att ligga på rulle i 50 men det gäller att vara en ”Golden WheelSucker”, annars är man borta. Skyltspurten avslutas vid en sista hastighetsbegränsningsskylten ca 100-70m innan Köpingsvägen, kommer inte ihåg om det står 70 eller 50 på den!