Cykelsport, snorigt & socialt

Petri Heinikoski

Om jag inte är ute på en cykelrunda och njuter av den svenska naturen fokuserar jag på utmaningar vilket yttrar sig i form av attraktiva, kreativa och sökmotorsvänliga webbplatser som bygger på webbstandarder.

Du gillar nog...

3 Kommentarer

 1. Cykelbloggar skriver:

  Ni ser ut att ha haft det skoj! När ni köp mot Uppsala är det via Enköping så att ni kommer i vid Stenhagen i Uppsala? Blir ju lite sugen att hänga med någon gång, eller kör ni exklusivt för VCK medlemmar?

  Mvh
  Fritz / Cykelbloggar

 2. Pista skriver:

  Jag har riktigt dålig koll på vilka vägar rundan gick på men vi kom in i Enköping från Uppsalahållet dvs gamla vägen enligt några i gruppen! Det är faktiskt inte ofta rundan har gått den vägen under året. Det har för det mesta cyklats nordväst om Västerås!

  Naturligtvis ska du hänga på våra turer! Det brukar bara vara VCK-cyklister, men det finns gäster som kör med oss. Så en stängd grupp är det inte!