Jagad av vargar

Petri Heinikoski

Om jag inte är ute på en cykelrunda och njuter av den svenska naturen fokuserar jag på utmaningar vilket yttrar sig i form av attraktiva, kreativa och sökmotorsvänliga webbplatser som bygger på webbstandarder.

Du gillar nog...

2 Kommentarer

 1. uu skriver:

  Först, du är sämst på att kommentera…..

  Varför har inte Vck en bloggsida om om turerna, när jag var i frankrike ett år o pluggade där så bloggade de och färdvägarna var uttagna i förväg osv. Så när det var en sådan här tråkig tur så dök jag inte upp 🙂

  Lite siffror, snittfarten var 38,5km/h enligt min mätare,stänger a sig när jag stannar.Inställd på 2,12m omkrets. Högsta fart 60km/h, sjukt fort när jag drog ifatt Vargas, Jocke o elitkillen.

  Tar man bort elitkillen så är vargas starkast på tempo av alla som var där idag…om man tittar på klubbmästerskapet från förra året.

  Shit vad jag krampade ihop idag, gjorde så jäkla ont i mina små lår, försökte böja o sträcka benet men…

  Tänkte cykla på torsdag men nu skiter jag i det, jag lider av defaitism, (bara ett av alla problem som Vargas räknade upp för mig på cykelturen) Passet idag var det jag absolut inte ville köra. Så jag dyker upp nästa torsdag med medelgruppen o fartlekar och mycket vila.

  Förresten, har du tänkt på hur du skriver, att du blandar imperfekt med presens, en klassiker för att dramatisera händelser 🙂

  mvh Uu aka O, C, M

 2. Thomas skriver:

  Hej,
  Thomas är namnet på den ”starka killen”. Tack för det. Men jag kände mig inte så stark efteråt. Jag kommer tillbaka…

  Mvh /tb